Activiteiten

op boerderij Het Klinket

Op zoek naar originele activiteiten? Probeer eens onze Voetbalgolf of Klompengolf, een prima idee voor een uitstapje of (personeels)feestje. Bijna elke zomer maken we een maïsdoolhof, leuk voor jong en oud! U kunt de activiteiten natuurlijk ook combineren met een hapje en drankje op ons terras.

Klompengolf

Het gezelligste spel in de polder is nu nog leuker met onze verniewde baan!

Zoekt u een activiteit voor jong en oud? Dan is klompengolf het spel om met de hele familie of vriendengroep te spelen. Met behulp van een klomp aan een stok en een bal dienen alle hindernissen te worden omzeild. Uiteindelijke doel: de bal in zo min mogelijk slagen in de hole zien te krijgen!

Het parcours bestaat uit 14 holes, waarbij de holes zijn gelegen in open grasland, sloten en bos. Humor en sportiviteit voeren in ieder geval de boventoon!

In geval van regenachtig weer is het wel verstandig om passend schoeisel mee te nemen.

Voetbalgolf

In het open landschap heeft u de kans uw voetbalcapaciteiten en techniek te laten zien op ons parcours. Ons parcours bestaat uit 10 holes waarbij tevens de penalty en de vrije trap worden getraind. Wie het parcours in zo min mogelijk trappen aflegt is de winnaar.

Het parcours bestaat uit 10 holes waarbij enige vaardigheid met een bal een groot voordeel zal zijn. Het eerste elftal van V.V. Schoondijke is u in ieder geval voor gegaan (zie foto). Laat u inspireren en laat ons uw briljante traptechniek aanschouwen!

Maïsdoolhof

Sinds 2014 presenteert Het Klinket (bijna) jaarlijks een biologisch maïsdoolhof. Leuk voor jong en oud en een aanrader voor iedereen, individueel of in een groep. Het doolhof weet heel wat bezoekers te misleiden maar gelukkig is er voor iedereen een beloning aan het eind van de zoektocht.

Gewoonlijk opent het maïsdoolhof gedurende de maand juli tot eind september.

! Helaas hebben wij dit jaar in 2024 geen Maïsdoolhof op het erf! 🙁

Dus….behoudt de spanning tot volgend jaar! 🙂