Feesten & events

op boerderij Het Klinket

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw  bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest? Een high tea met familie of vrienden? Barbeque of buffet? Zowel geschikt voor kleinere groepen als voor grootschalige evenementen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Feesten

Vier uw verjaardag, personeelsuitje, jubileum of andere feestelijke bijeenkomst in Het Klinket. Het team van Het Klinket zal er alles aan doen om er een onvergetelijke en geslaagde dag van te maken.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken en we maken er graag een arrangement op maat van.

Meer info? Contacteer ons of bel even naar 0623634868
Arrangementen →

High Tea

Een diverse combinatie van hartige hapjes en zoete heerlijkheden. De volledige high tea bestaat uit 6 gangen en neemt zo’n 4 uur in beslag. U kunt ook kiezen voor een kleine high tea of uw eigen suggesties doen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Buffet en BBQ

In onze warme en koude buffetten gebruiken we zo veel mogelijk zelf geproduceerde, biologische producten. U kunt kiezen uit een ruim assortiment en eventueel uw eigen wensen kenbaar maken.

Bij de barbeque maakt u een keuze uit het vlees. We serveren met brood, salades, sauzen enz. Voor vegetariërs hebben we voldoende heerlijke alternatieven.

Bespreek samen met ons de mogelijkheden.

Evenementen

Het Klinket is een unieke locatie, midden in de Zeeuwse polder. Heel geschikt voor kleinere groepen, maar ook voor grootschalige evenementen kunt u bij ons terecht.

We hebben ervaring met verschillende soorten evenementen: bruiloften, reünies, jubilea, verjaardagen, kraam- en doopfeesten,…
Vraag vrijblijvend meer informatie aan of kom langs op onze boerderij, u bent altijd van harte welkom!

Aperitief en hapjes

Zin om met een groep(je) iets te gaan drinken met gebak of hapjes? Wij hebben verschillende formules die geschikt zijn voor ochtend, middag of avond en staan open voor uw suggesties.

Lunch

Onze Kleine Lunch is een lekkere broodmaaltijd met volop keuze. De Luxe lunch doet daar nog een schepje bovenop. Graag wel van tevoren reserveren!

Bruiloft

Trouwplannen? Wij bieden u een mooie locatie voor uw trouwfeest. Kom gerust eens langs om een blik te werpen.

Babyborrel

Zojuist papa en mama geworden van een mooi klein wondertje? Gefeliciteerd! 🙂 Bij ons kunt u de geboorte van uw baby vieren dmv een babyborrel. Er zijn verschillende arrangementen. Bel gerust eens voor de mogelijkheden of kom even langs.